Tisdag - Valborg

 
Jag kom nyss hem, helt jävla slut känns det som. Jag ska inte ljuga, jag har haft en dålig dag. Jag vet inte riktigt varför man alla har väl en dålig dag någon gång. Idag är det valborg och just nu känner jag mig inte alls taggad på "fira" det. Kanske ska träffa becca sen men då blir det bara slapp om vi inte hittar på något. Får se alltså. Som jag känner mig nu vill jag absolut inte gå ut på någon fest. Aldrig riktigt firat valborg heller. Hade nog varit mer taggad om vädret var på topp!

New in

 
 
 
Efter skolan gick jag och Erika till stan för kolla långklänning till vårshown i maj. Dock hittade jag inget så vi gick in till kicks och jag fick med mig några saker hem. Skulle inte köpa något först men det kittlades i fingrarna när jag höll i Emma S facial mist. Hade läst så himla bra saker om den och var tvungen att prova. Blev super njöd med det jag fick hem och det gick för femhundra lappen. Men kände jag kunna köpa lite saker då jag har sparat duktigt förra månanden! Efter de gick vi in på kullens och Erika fick med sig ett par snygga skor som hon ska ha till London. Hon åker ikväll med hennes pojkvän och sett ifram emot detta extremt länge. Nu ligger jag i min säng och kollar klänningar på Nelly.com. Jag vill ha en egen fin klänning till vårshowen så jag kan använda till sommaren. Men jag vill  vara 100 % innan jag köper. Nu blir det ett avsnitt av gossip girl
 

En jäkla bra söndag

 
En otorligt bra söndag idag. Vaknade upp bakis och kände nej jag orkar inte gå upp tidigt och kände hela tiden, jag kan sova lite till. Men till slut slet jag mig upp. Kände mig sliten och ofixad men är glad att jag följde med mamma för se Angeline tävla. Otroligt kul att träffa henne. Kan också nämna att herregud vad jag saknat hästryggen. Fundererar starkt på hitta en bra ridskola och börja igen. Det är verkligen något jag har saknat. Angeline kom i alla fall på sjätte plats vilket var svin bra då Flash (hästen) är ridskolshäst och alla andra hade egen. Sjukt stolt. Nej det var en helt jävla bra idag. Nu har jag ätit mat och ligger i sängen ska kolla på gossip girl och mysa för imorgon är en ny vecka.

Lördag 27 april.

Jag vaknade upp helt på rätt sida idag. Det är soligt och ser varmt ut ute, äntligen lite sol i april. Igår när jag kom hem fick jag extrem starkt huvudvärk. Kändes som hjärnan skulle krypa ut, så jag tog alvedon och tack och lov, det började försvinna. Igår kväll låg jag bara hemma hela dagen och myste. Såg nya vampire diares och herrejävlar vad bra det var! Blev förvirrad först men shit vad bra, haha. Idag ska jag dra ut med tjejerna senare ikväll och imorgon ska jag träffa min kusin. Gött ser inte henne ofta. Jag kommer ta massa bilder imorgon som kommer upp i alla fall. 
 
 

Håkan Hellström, -

 
Repeat-.
 

Nu dunkar jag min älskling på högtalarna. Jag är helt såld på hans nya skiva. Sånna texter han skriver.. åhh. Finns ingen bättre än Håkan Hellström så underbar.
 
Jag bloggade inte igår då jag kom hem så sent och fick kämpa för att inte somna. Idag är det likdant, jag kan inte gå upp för sängen. Nu ska jag äta nudlar och bara njuta av min Håkan.

Locked Out Of Heaven

 
 
 
 
Idag är det tisdag och började med dagen med att ha Nationella prov. Jag vet inte riktigt hur det gick. Jag slavarde nog till det rätt mycket då jag försov mig 9 minuter innan jag började. Dock hann jag ändå! Idag hämtade jag ut packet efter jag bokat mina victoria secret body mist. Jag gillar faktiskt Pure Seduction lite mer just nu. Betalade bara 99 kr för den också! Strawberries and champange kostade 125 kr plus fri frakt! Så när dom får in några dofter jag vet folk verkligen gillar så jag aboslut beställa fler! Tog två dagar innan jag fick den med så kan säga jag är super njöd!

Nothing like us.

 
 
Idag är det måndag. Jag kan säga jag hade extremt svårt att vakna imorse. Jag ville verkligen inte gå upp. På måndagar har jag bara en lektion men ändå! Fick verkligen kämpa mig upp för sedan cykla till skolan i små regnet. Vilket var inte så himla roligt alls! På matte lektionen satt vi bara och snacka. Vi hade ingen lärare idag vilket var skönt. Sedan följde raymond med mig för att gå till synsam där jag gjorde syn undersökning till körlektion. Vilket gick riktigt bra då jag fick alla rätt eller så. Inget fel på mina ögon inte! Sedan gick jag tillbaka till skolan för hämta mina saker och sedan cykla hem. Jag har legat i sängen och vilat sen gjorde jag äppelpaj. Var så otroligt sugen på de. Nu kollar jag gossip girl.

Sunny Sunday

Jag har myst hela morgonen och tagit en dusch. Nu har jag glott på gossip girl och inte gjort något speciellt. Jag känner mig lite nere så jag beställde hem två saker. Och det var Victoria's Secret Body Mist. Jag har aldrig haft något från Victoria´s Secret och folk har blivit galna av deras body mist! Jag ville beställa Love Spell men den fanns inte på lagret. Sedan efter det visste jag inte riktigt vilka andra dofter jag skulle tycka om så jag följde helt enkelt hur dom hade sagt hur det luktade. Nu håller jag tummarna för jag blir glad för dessa två. Och kommer leta efter brevbäraren tills jag får dom! Haha
 
 

 

Throwback

 
 
Just nu är teknisksätt bloggdesignen uppe. Har dock några små saker kvar som ska göras imorgon! Därför kan det vara lite huller om buller just nu men de ska snart ordna sig. Jag och min vän Jennie satt och kolla bilder från klädparaden i nian imorse och de gav oss ett gott skratt. Jag har bett henne skicka några och får be henne skicka mer. Älskar kolla på bilder från min förra klass samt alla minnen man hade. Helst det bra minnerna. Jag har insett att jag har förändras väldigt mycket på ett år både bra och dåligt. Jag har börjat bry mig mer hur jag klär mig och ser ut än förut. Känner mig mognare på något vis! Det har bara gått mindre än ett år. Sjukt vad som kan förändras både i din omgivning och dig själv. Nu ska jag faktikst spela sims. Jag har knappt sovit något idag då erika valde ta allt täcke så blir säng tidigt för mig idag! Förlåt för dålig uppdatering. Har haft mycket i skolan samt jobbat med designen!
 

Tisdag

Idag är det verkligen ingen bra tisdag. Jag har varit trött på mitt hår så himla mycket den senaste månanden. Jag ville ha tunnare hår och de blev frissigt och tunt bara på topparna. Blev så himla missnjöd. Min toppar på håret har sett så dött ut att jag fick ett ryck idag. Och klippte bort de. Jag klippte bort mitt hår med en kökssax ... :'( Hur jävla dum jag är! Saken är att jag tycker jag klippte topparna bra och jämnt men just håret vid ansiktet blev helt kaos och kort! Jag ska aldrig klippa mer när det kommer till stressbeslut för missnjöt hår. Det enda bra med detta är att håret inte ser så dött ut. Dock är det kort... Himla tråkig dag. Jävla skit dag.
 
 
 
Gammal bild på mig och min kusin, Kolla topparna på mitt hår helt jävla dött och förstört! 
 

Nu  måste jag plugga vidare till Nationella provet på torsdag. Ska ha en prestation om framtiden, det är intressant! Dock är jag så himla nere på grund av mitt hår..

Testar Smilelab.

Nu tog jag min tid för testa smilelab. I denna månandes glossybox fick jag hem tre strips med tandblekning. Behandlingen tog 30 minuter och man la dessa strips på tänderna. Dock kan jag säga att om du är som mig som har inget tålamod och hatar okända och konstiga smaker i munnen är detta inget för dig. Jag fick kämpa 30 minuterna och kunde inte svälja då jag tyckte smaken var hemsk. Dock efter ett tag blev de lättare när jag såg skilland och det gjorde jag. Mina tänder blev vitare och jag ska defenetivt köpa hela packet med smilelab. Förhoppningsvis får jag inte panik nästa gång.
 
 
 
 

Late Saturday.

 
Just  nu sitter jag och äter min goda glass. Absolut favoriten och varit länge! Jag var sugen på att dra ut ikväll och hitta på något men blev inte så. Så jag åkte ner och köpte glass istället. Nu gottar jag i mig glassen och ser gossip girl. Designen jobbar jag på så snart kommer den vara uppe om några dagar. 

13 april 2013

Nu har jag tagit en bad och kollar på gossip girl. Jag har haft beslutångest hela veckan på att hitta en serie att kunna följa igen. Pretty little liars kommer ut 11 juni/juli så länge har jag inte tid att vänta. Sedan följer jag massa andra serier men dem går på specifika dagar så vidare så gav gossip girl en chans. Hittils gillar jag den. Jag börjar få bloggtorka. Jag vill byta design och börja blogga fullt seriöst. Vilket jag ska. Men just nu känner jag att jag inte har bilder till att göra en ny blogg design. Suck. Nu ska jag ner och äta något litet sen kolla vidare. Jag kanske ska ut ikväll. Får se.
 
 
 
Juste igår kom pappa hem från en jobbresa och kom hem med två fina handväskor. Blev överlycklig! 

It's weird how people can be so cruel when you always been there.

 
 
Nu lyssnar jag på denna låten. Skönt. Har en piss dag.

Love me

Idag är tisdag och jag ligger död på soffan och ser tv. Jag är så himla trött att jag laddat ner en fjärrkontroll till App så jag slipper sträcka mig efter den. Riktigt smart! Jag har motionerat mycket idag. Cykla till skolan sen gick jag gå extremt långt sen cykla hem igen. Jag är helt trött, sen har jag börjat med någon träning i 30 dagar så man får en snygg rumpa till sommaren. Erika börja med den så kände ett behov att med börja! Jag ladda ner en ny fotoapp som jag leker runt med. Bilden på vad jag har på mig är från idag och den andra från igår. Kan säga att jag har hittat en ny favorit App


8 april

I posten kom förra månadens glossybox och vad glad jag blev. Känns lite som julafton varje månad när boxen kommer. Blev rätt nöjd med vad jag fick men hade hoppas på två andra produkter skulle komma med. Efter jag sluta gick jag på stan för köpa en dagbok hittade också en. Jag bestämde mig igår kväll att jag ska skriva av mig så vidare i boken. Kommer bli hur kul som helst att läsa den om några år. Erika följde med mig för välja då jag fick beslutångest. Köpte även saker till min mobil och tic tac. Älskar dem. Nu ska jag börja skriva i boken!


Give me love

Idag har jag bara slappat sönder, har inte haft ork till något. Men jag bestämde mig för ta fram pennor och papper medan jag väntade på kvällsmaten skulle bli klar. Såg trassel igår innan jag sov så fick inspiration att måla henne. Gjorde de på en halvtimme och gud vad länge sen jag rita. saknar det lite men Nu ska jag äta sen ut med hunden!


En helt jävla bra dag!

Denna dagen var den bästa på länge! Började dagen med att åka till Varberg med mamma för shoppa. Fick hem en hel del. Efter de tog jag Erika Jennie en fika på stan och sedan övertalade Erika oss följa med till gymmet för en hård timmes pass. Känna rejält i benen alltså. När vi var klara tog vi en extremt lång dusch och sprang in i bastun och sedan duscha vi igen. Sedan har vi ätit god mat och nu sitter vi nerbäddade hos mig och gjort en stor skål frukt sallad och dipp. Nyttig onsdag och ja, vi får unna oss med fanta.

https://cdn2.cdnme.se/4088096/6-3/pic_515c9ae1e087c34ac9f01c00.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4088096/6-3/pic_515c9af4ddf2b3107b1addc5.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4088096/6-3/pic_515c9b589606ee33950a8617.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4088096/6-3/pic_515c9b809606ee333b6bcb82.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4088096/6-3/pic_515c9b8d9606ee33905335f1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4088096/6-3/pic_515c9b8dddf2b3107b1addd4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4088096/6-3/pic_515c9b9cddf2b310c1a4b7ee.jpg" class="image">


What are these things on my skin? Oh wait goosebumps.

 
 
Idag har jag bara legat i sängen och kollat pll och ätit mat. Haft en slö tråkig dag men kände jag behöver vila. Snart ska jag springa ner och kolla Arrow på tvn. Imorgon åker jag och mamma till varberg för shoppa otroligt taggad. Känns som en evighets sen jag shoppade sist så jag vet att vi kommer ha det riktigt mysigt. Nu ska jag lyssna vidare på Madilyns låtar. Hon är sjukt underbar och älskar hennes röst!

Apr. 01, 2013

Nu ligger jag glad i sängen och ska ägna mig åt att se pll tills jag blir trött och sover. Dagen var helt otroligt rolig. Vaknade inte på rätt sida men den gamla klassen bestämde sig för att alla skulle äta ute nu när pia är i stan. Vi snackade allihopa i 3 timmar ungefär tills vi valde gå vidare till Erik dock stannade jag inte länge då mamma skulle hämta mig. Igår var min kusin här och vi ägnade oss med spela tvspel, också otroligt kul! Dock har jag faktiskt inte gjort något april skämt då jag faktiskt velat. Försökte lura pappa med jag var gravid men ja.. Det slutade med att jag stod och garva sönder. Försökte iallafall. Hittills har jag hållt mig upptagen hela lovet än så länge och faktiskt haft kul. Vi får se vad som händer imorgon! Håller också på med den nya blogg designen.


RSS 2.0