Snabb update

Idag fick jag ett meddelande som slutade i samtal. Jag kan säga att jag kommer inte spendera mina sommardagar bara hemma. Nej jag kommer spendera dom på gekås. På kosmetiska avdelningen. Ja jag fick sommarjobbet! Känner mig otroligt lycklig! Fick avdelningen jag ville ha och jobbet. Kommer bli långa dagar med det blir värt de. Jag beställt nytt smink och ja de sved i plånboken men jag kände jag ville ha de. Nu ska jag kolla på bästa serien sen vila. Imon har jag praktik hela dagen


.


Zara Larsson - She´s Not Me

Nu är jag hemma och är svin trött. Kommer nog somna närsomhelst, vilket jag inte får göra. Ska ner och laga lasange så jävla trött. håret blev helt okej, inte världs snyggt men jag får slinga några flera gånger för jag vill bli ljus hårig igen. Men ska låta håret vila lite fram tills sommaren då mitt hår kommer blekas! Nästa vecka är de praktik så ska jobba hela veckan från 9-6. Sitter och lyssnar på Zara larssons nya låt. Gillar texten sjukt mycket. 
 
 
Bilden kanske inte är det bästa men fick inte färgen bra alls på bild.

Lets go

Idag är de egen hårvård och bestämde mig för lägga i slingor. Känner jag färgat håret mycket men ja, vill bli ljus hårig till sommaren. Känner mig fett nervös. Detta kan gå katastrof eller skit bra. Men jag är så töntig när de kommer till mitt hår så jag kommer vara sjukt nervös hela dagen. Kanske tar kort på ser senare får se. Nu ska jag spela spel på mobilen och va as nervös.



Pirrar i magen

Imorgon är det nationella prov i matte. Jag kan säga rent av nu att det kommer nog garanterat gå skit dåligt. Men idag fick jag reda på att jag fått A i betyg på provet färglära som är det svåraste provet inom första året i frisör. Känns så jävla gött. Sen fick jag också A i essän på frisör delen. Betygen börjar gå upp åt! För de mesta ligger jag annars på C. Men vg är faktiskt också bra. Jag har förberett med lite mat inför imorgon. Har fixat frukt och imorgon ska jag göra en macka och köpa något gott att dricka. För jag tänkte, hey får jag blackout kan jag bara äta lite tills jag kommer på de. I helgen blir det garanterat fest, jag behöver komma ut och träffa människor så vidare. Jag är fan verkligen en sån person som går tbx till dom jag känner mig trygg med. Men inte denna helgen! Ska unna mig själv då alla prov är klara! Hoppas eran kväll blir bra, nu ska jag sova så jag får en godnatts sömn.


Packar

Igår blev det ingen beachparty vilket var tur då jag la mig i sängen och insåg hur trött jag faktikst var. Somnade rätt fort efter de. Nu packar jag med mig lite saker för jag ska till min kusin idag och stanna där över natten. Sjukt taggad faktikst! Har blivit beronde av en ny serie som heter vikings och väntar på nya avsnitt ska komma ut. Har också sett klart sista avsnitt av vampire diaries säsong 4 och väntar in säsong 5. Snart är det sommarlov, kan inte sluta längta. Förra sommaren ägde. Inte bättre än 2010 sommar men ja helt okej. Hade saker att göra och var aldrig ensam. Samma ska bli för detta sommarlovet. Ska ruska bort alla personer som inte ger något posetivt i mitt liv och faktikst börja leva. Jag tror jag hade behövt de.
 
 
 
 

Fuck it

Känns så jävla typsikt. Hade fixat mig och börjat välja kläder så blir det inte av. Kan säga rent av att jag är besviken som fan. Helgen blir ändrade planer. Tror jag ska dra upp till min kusin istället. Så lovisa om du ser detta så lutar det sig att jag kommer till dig. Dock måste jag höra med pappa och mamma om körningen och han kommer hem imorgon. Jag hoppas jag kan få skjuts, annars får du hämta mig. Vårshowen är på fredag. Tänkte köpa en till biljett till en person. Men ja, det sket sig det med. Är glad jag inte gjorde :) Imorgon och fredag är det vårshow hela dagen sen på fredag ska jag nog dra ut och dra på fest. Ska ha hela helgen fullpackad med saker. Hoppas jag kommer kunna åka på lördag, kommer vara skönt att komma bort
 
 

Study

Imorgon har vi ett stort prov i färglära. Vilken jag totalt glömt bort. Men tur är att jag känner att jag kan det mesta då jag har repeterat extremt mycket innan. Efter detta provet har vi matte nationella sen ska allt plugg och läxor vara klart! Så himla skönt. Jag är riktigt nervös inför matte nationella då jag kan säga rent av nu, jag suger på matte. Jag är nog en av dom dåligaste i matte och när jag börja gymnasiumet så har min kunskap om matte försvinnit helt totalt. Men förhoppningvis kommer jag kanske klara det. Får börja plugga. Imorgon får jag sov morgon! Så himla awesome. Tar mig till skolan vid 11 så jag kan äta i skolan sen gå på matte stuga sen göra mitt prov, sedan åka hem. När jag kommer hem imorgon ska jag fixa mig för sedan gå ut igen. Så himla taggad. Nu ska jag kolla på friends with benefits och sedan bara plugga.
 

It´s monday motherfuckers

Idag är det måndag och skolan gick fort. Kan redan säga här och nu att denna veckan kommer bli den bästa på länge! Ser väldigt mycket fram emot vad veckan har att erbjuda. Denna veckan är det vårshow är faktikst lite nervös då jag ska vara på scen. Jag har totalt scenskräck så får se hur det kommer att gå. Har inget att blogga om riktigt. Just nu ligger jag och Ebba o myser. Tänkte sätta på en film och mysa ännu mer. 
 
 

Daydream

 
 
 
bilder från weheartit
 

Tänkte göra ett snabbt inlägg innan datan dör. Jag har faktikst börjat komma sakta in i tumblr igen. Försöker lära mig fortfarande men tycker de är rätt kul. Sen vill jag lära mig spanska också. Har sett många filmer där dom ibland pratar spanska, det är fint språk och jag vill lära mig det flytande. Har sett massa filmer de senaste dagarna. Otroligt bra tidsfördrift! Jag har ingen som helst aning vad som händer imorgon. Men kommer nog inte sitta hemma. Nu ska jag gå ner dricka vatten. Puss

Cielito lindo

 
 
 
Idag är det fredag, men känns som en lördag. Igår drog jag erika jennie till stranden för picknick vilket var otroligt mysigt. Senare på kvällen kom det fler folk och det sluta med fest på stranden. Det var lite kallt men det funkade! Jennie tog sitt första dopp då hon förlora ett val och jag hade det riktigt kul igår. Har saknat stranden otroligt mycket. Det var helt underbart när det blev solnegång och vi åt vindruvor och chips. Perfekt torsdag kväll!  Just nu ligger jag i sängen väldigt trött. Ska kolla på ett avsnitt av gossip girl sen gå ner och äta.  

Ashtrays and Heartbreaks

Jag har inte uppdaterat något på det senaste och det är mest för att jag inte har haft något att skriva om. Men valde att uppdatera lite idag. Har varit i skolan och vi har fixat till vårshowen är på fredag nästa vecka. Är faktiskt lite nervös men det ska nog gå bra. Dagen har varit mysig och vi har skrattat mycket, men i slutet på dagen fick jag huvudvärk och ville bara åka hem. Nu är jag ledig torsdag och fredag vilket är så jävla skönt! Just nu har jag bytt till mjukis kläder och gosar med hunden och ser gossip girl. Känner mig otroligt slö idag. 
 
 
 
 

Söndag

 
I dag är det söndag och jag bestämmde mig för att göra lite våfflor. Dock åt jag bara en då jag tog extremt mycket grädde så jag blev väldigt snabbt mätt! Men gott var det och fått bort lite sötsuget jag får varje söndag. Imorgon är det måndag och jag ska till frisören, riktigt taggad faktikst och hoppas det blir bra. Har velat ha en naturlig ombre länge nu men aldrig vågat. Sen när alla hade det kände jag att jag kan vänta med det vilket jag gjorde. Jag har ingen bra söndag alls idag. Känner mig nere och trött. Nu ska jag städa mitt rum och bara ta det lungt

Undressed.

 
Idag är det lördag, då jag sa jag skulle uppdatera igår så blev det inte som jag tänkt mig... Men jag har börjat använda facebook mer nu. Rensa några vänner som jag orka ta bort som faktikst inte är mina "vänner" och sedan börjat med 2013 album vilket jag ser fram emot! På måndag ska jag ängtligen göra ombre såg på denna bild jag la ut att mitt hår ser jätte konstigt ut... jag tycker itne de ser ut så i verkligheten men ska ändå färga haha!  Dagen igår var underbar vi tog en massa kort och åt massa mat och spela kort. Vi lekte lekar och såg savages älskar fan den filmen. Dagen har varit toppen men är extremt trött så ska spela sims nu! 

Glossybox - Maj

 
 
Fick månandens glossybox och kände hur tungt det var. Blev överlycklig för det jag fick. Speciellt inpackningen till håret. Kan säga jag behöver de. Blev faktiskt riktigt njöd med månandens låda.
 

Just nu har jag kommit hem från skolan, cyklade. Jag öppnade min glossybox och sedan gör jag nudlar då jag är lite hungrig. Idag är det Fredag och ska vara med Erika Jennie. Vi ska äta på torggrillen och åka inlines (jag kanske ska åka longboard istället). Vi ska bara hänga och ha kul i sommarvädret utomhus. Kommer ta massa bilder så kommer upp ikväll eller imorgon. Nu ska jag äta! 
 
 

Familj middag.

 
Idag är det första maj! Och vi har firat med att äta en god familjemiddag. Varje dag äter vi mat tillsammans men ikväll var det speciellt då alla valde att hjälpa till. Dagen har varit en bra dag. Mamma och jag stod och lyssna på musik när vi gjorde grillspetsen och pappa tog fram sin lilla grill och grilla. Har varit en underbar dag idag. Känner verkligen att våren är påväg!

RSS 2.0