gårdagens matkoma








I helgen på fredagen blev de bio mys med bästa tjejerna. Vi gick för se hunger games, o fy vilken bra film! Resten av helgen spenderades hemma och bara ta de lungt. Vilket verkligen behövdes så skoltrött som jag är. Igår övertygade Isabelle mig att äta ute, och det riktigt svårt att säga nej till thai/kina mat. Provade också sushi vilket inte var alls gott, men! Har hört att tredje gången ska vara gott så har bestämt mig för att gilla de. Får se om det kommer att gå. Efter våran goa lunch gick vi runt i stan, sedan hemmakväll. Ja vi har en stark hobby för mat och onyttigt. Sen var de slutet på gårdagen. Har inte bloggat på länge men tycker de är svårt att blogga när de är bara skolan o sova som händer nu förtiden. Ska försöka bättra mig

Dagens arbete



Idag va de öppethus, vi fick styla några tjejer som var modeller. Sminket gjorde jag och Marre gjorde uppsättningen, vi båda blev riktigt njöda med resultatet. Just nu har vi ätit massa gott och tar de lungt. Det var fett segt att behöva go upp men vi har haft en riktigt rolig dag, så värt att gå upp. Ingen aning vad som händer ikväll, tar de nog bara lungt ikväll.




England



































Igår kväll kom vi hem från en helt fantastisk resa. Vi träffade släkten, shoppa, åt god mat, gått på puben och hade de riktigt roligt tillsammans. Nu måste jag klä på mig för hämta hunden som vart på kennel och sedan får vi se vad som händer i helgen. Jag ska packa upp alla saker och äta svensk frukost. Jag har i allafall haft det bästa lovet på länge, sjukt skönt att vakna upp i sin säng bara.


RSS 2.0