The show goes on

Dagen har varit bra. Inte så mycket mer att säga faktiskt. Vanlig skoldag liksom. Imorgon blir det en lång dag där vi ska göra tävlingar och grilla i skolan. Det är för komma nära ettorna och antagligen för dom från john Bauer skolan också. Ska faktiskt bli roligt. Vi får vara lediga på fredag. Vilket satt perfekt för ska fira min kusin på hennes födelsedag! Ser fram emot detta. Lördag blir nog utgång. Nu ska jag kolla true blood och sova lite




The world is ours





Tisdagar är riktigt sköna i skolan dom går fort och vi slutar klockan 1. På naturkunskapen kollade vi ett dokument om kemikalier som förstör våran fortplantning. Det var faktiskt riktigt intressant. Jag valde att lyxa till det extra och följde med tjejerna till thaimat. Så sjukt gott! Efter skolan gick jag och Issa till gallerian fick med mig hem lite saker från kicks. Såg även min Glossybox hade kommit. Men nu ska jag upp och se film och sova lite

Söndags mys

Blev ingen utgång igår var så himla trött efter Göteborg att jag inte orkade dra ut. Idag är jag extremt seg så ska nog ta ett bad efter jag sett klart filmen. Riktigt bra faktiskt. Lite lång kanske men riktigt bra! Har inte så mycket att säga faktiskt. Nu ska jag laga mat! 
 
 

Fredagen

















Just nu sitter jag på tåget mot Göteborg för att shoppa med bobo, ewe och becca. Gårdagen efter praktiken åt jag pizza med familjen sen träffade jag några vänner och fiskade. det var skit mysigt men jag och becca gick hem tidigt för orka gå upp idag så tidigt som möjligt idag.

Veckans låt.

 

Helgens låt

 

Känn ingen sorg för mig Göteborg

Gårdagen spenderades med as bra vänner på Liseberg. Det var as kul och hade inte tid att uppdatera. Just nu sitter jag och myser och senare ikväll blir det utgång!













































Morning Walk









Nu har vi gått i 1 och en halv timme. Gud vad det känns i hela kroppen. Vi gick riktigt snabbt och känns as bra i kroppen. Perfekt start på morgonen kan jag säga. Jag ska äta något snabbt och hoppa in i duschen. Sen ska jag softa och sedan träffar jag nog bobo ikväll.

Good hair day, every day










Do or die









Nu har jag och mamma gått en timme promenad i en snabb takt runt hela Tröingeberg! Kändes skönt i hela kroppen! Jag hoppade in i duschen för sedan åka och hämta Ben och min ghd plattång! Den sitter skönt i mitt knä när vi hämtar McDonalds mat. Vi var för lata för att laga middag så McDonalds mat sitter perfekt just nu. Sen ikväll blir det tjejkväll med Becca! Vi ska dricka vin och ha lite spa. Längesen jag träffade henne så ska bli kul! a Dagen har varit fantastisk bra. Fick min praktikplats också så bättre än så här blir det inte!

Dagens Pepp-låt

 

Sundays Shopping












Dessa små grejer fick jag med mig hem från söndags på sista dagen! Tänkte plocka på mig saker när jag kunde liksom! Känns som jag shoppar hela tiden men kan faktiskt unna mig själv då jag har pengarna till det! Och för göra livet roligare så föreslog mamma att jag kan beställa min älskade ghd plattång jag velat ha i ett år nu! Så jag gjorde de. Valde den röda versionen med en hårtork på köpet! Jag hade jätte roligt i Halmstad men skönt att vara hemma. Sov inte så mycket i natt så tänkte blunda en stund och se på True blood. Go tisdag säger jag bara

You belong to the world



Nu drar jag mot Halmstad för utgång! Ska bli svin kul att träffa Cecilia igen grymt länge sen! Jag ska stanna i Halmstad över sedan blir det tåg hem till kära fbg!

New in












Ny vecka, Ny dag, Nya tag

Vaknade precis och vaknade helt på rätt sida. Jag börjar dagen men se ett avsnitt från devious Maids som jag väntat en vecka. Dagen är full bokad idag så tur jag vakna tidigt! efter jag sett devious maids ska jag äta frukost för sedan hämta ut ett paket! Efter de ska jag höra med michelle om hon ska till gymmet för då följer jag nog med! Sedan när jag har kommit hem från gymmet blir de duscha sen fixa sig till utgång i Halmstad! grymt taggad! Ska festa med en gammal vän. Men nu ska jag slöa framför datan




I´m not a fool, i´m just lifeless too.

 
 
Dör så bra. Weekend I Love You.
 
Replay Replay Replay

sista jobbdagen!

Nu har jag slängt i min frukost bara för att se på klockan jag har gott om tid kvar, så varför inte blogga? haha. Natten kunde inte bli värre, det spöregna och åska. Vanligtvis brukar inte åska störa mig men inatt var den fan utanför mitt fönster! såg blixten och direkt efter ljudet av åskan. Först vakna jag till bara och blev lite rädd men sedan kröp jag ner hos mima föräldrar. Ja jag antar att jag är ett barn fortfarande. Men sedan gick jag tbx till mitt när de lugnat sig. Efter den händelsen hade jag 3 timmar kvar och sova och gud vad glad jag är för jag inte började tidigare! Nu ska jag hoppa på bussen!




Take back the night

Nu är jag hemma från jobbet. fruktansvärd trött, fy. tänkte krypa ner under täcket och se film! Imorgon är det mim sista jobbdag så jag får vila i några dagar innan skolan börjar. Saknar faktiskt min klass och våra frisör stunder! igår slingade jag håret så nu är jag blond de kommer dock ut annorlunda på bild men ja jag är ljushårig igen, and i love it!




Im not myself

Idag är min lediga dag och jag har gått runt i stan för leta praktik. Men nu kan jag slappna av! Ska mysa med min familj men kanske drar ut en stund senare ikväll beror på hur de blir. Min sista jobbdag är på Söndag sen är jag ledig fram till skolan sen får man se om får helgjobb i höst. Nu ska jag ta något att äta sen slinga mitt hår för sedan göra mat till jobbet i helgen. Ikväll blir det iaf kräftskiva mums!




The best song ever made.

 
 
Kan inte sluta lyssna på denna låt. Detta är musik.

Wherever You go - Ron Pope

Godmorgon världen! Idag kommer jag bara ligga hemma och slöa, sjukt bakis. Hade riktigt kul igår, men aldrig druckit så mycket i mitt liv. Allt från baileys till vodka i shotar. Jag kan också säga att jag inte kommer dricka på ett tag, och ja jag säger de varje gång jag är bakis. Nu ska jag kolla Dumma mig 2 och sen go ner och äta "frukost"






Work

Nu drar jag mig mot bussen för ännu en jobbdag! Slutar två idag så de är en riktigt go tid det med! Min sista vecka nästa vecka så ska jobba över och stänga så mycket jag kan för de extra pengarna. Nu taggar jag för ikväll! Hörs




Our song

Dagen började med att jag steg upp klockan fyra för sedan ta mig till jobbet. Jobbade till 1 vilken var en riktigt go tid, för sedan komma hem och somna med datan i knäet. Mamma fick väcka mig för dom skulle spela golf. Jag bestämde mig för att följa med. Vi gick i två timmar och 10399 steg sammanlagt plus spela golf kan säga att jag svettades rätt mycket när vi var hemma. Så fort vi kom hem har jag bara duschat och slöat! Dagen har varit riktigt bra och imorgon efter jobbet blir de party!














Lazy day

Har jobbat förfullt och inte haft något att skriva om. Inte för jag har de idag heller men kände ett behov att uppdatera. Idag har jag bara slöat hela dagen, har varit hemma hela dagen och njutit av att kunna ligga länge i sängen! Mamma och pappa kom hem med mat till mig, mums! jobbar nu i helgen men har en bra anledning att gilla jobbet extra mycket nu! ;) Jag och Natasha snackade i telefon länge igår om de så jag var inte ensam! Nu ska jag hoppa i säng börjar 6 imorgon och är riktigr trött!








RSS 2.0