Wicked games











Helgen har varit en bra helg! I fredags hade jag praktik och min bror bjöd mig på burger Inn. Riktigt gott var de! Gårdagen blev otroligt lyckad! Först hade jag planerat gå på krök, vart riktig taggad men de blev inte av, typiskt. Men istället så drog jag och Erika till Bobo. Andrè hängde med. Det var den roligaste kvällen på länge! Mycket skratt och goa människor. Idag har jag bara chillat, dock ringde bobo mig vid 5 och fråga om jag ville hänga med för se skräckfilm. Sjukt läskig men riktigt kul hitta på något också. Nu är jag hemma och myser ska förbereda mig för att sova.

Lycka

 
 
 
 
 
Efter varit sjuk en hel vecka så kände jag för att jag var tvungen att komma ut från huset! Jag, Jennie och Erika möttes upp i stan och gick till fynda för köpa små saker. Promenanden var lång men gick fort då vi hade mycket att snacka om. Efter fynda gick vi hem till Jennie för äta muffins, sjukt jävla goda. Skönt att bara hänga med mina favoriter. Vi snackade och planerade helgen. Vi kom fram till att vi ska ha skräck kväll imorgon och spela ett spel som heter Amnesia. Sjukt taggad! Kommer bli precis som old times då Amelia ska också med. Kändes inte rätt utan henne då dom skräck kvällarna var våra tillsammans! Ser riktigt fram emot imorgon!
 

dagens "shopping"



Jag ficks stanna hemma idag igen då jag inte blivit bättre! Jag tror febern har gått över men jag kan ha fått nån infektion eller något i lugnorna. Men jag klarade att ta mig till stan för skriva upp mig på murtans körskola och få min körlektions böcker. Passade på att gå till apoteket. Ikväll blir det Max mat som jag och Ben ska hämta! Han fick sitt körkort idag!

Holland road











Helgen har varit en riktigt bra helg! På praktiken klippte amanda mitt hår vilket behövdes. Sen blev film mys med mamma och vi såg World war Z. Helt klart ett måste att se! Så himla bra var den! På lördagen ringde bobo mig för fråga om jag ville fiska. Vi hade super kul dock ingen fisk. Jag kom hem innan 6 och hann duscha för sedan kom Erika hem till mig! Vi gjorde oss iordning och förfestade hos mig Sen blev de utgång vilket blev lyckat! Så helgen blev lyckad. Men de dåliga är att jag håller på att få feber. Så fick stanna hemma idag

When Everything is wrong, u make it right

Gårdagen stannade jag hemma från skolan så jag och mamma passade på att åka till ikea. Hela kvällen spenderades med att montera. Det var faktiskt riktigt tråkigt men tack och lov att allt är klart! Det enda jag behöver göra idag är sortera in allt och fixa trixa med mina spotlights. Idag i skolan hade vi egen hårvård, alla var tröttna och sega i slutet men vi fick sluta tidigare när allt var klart! Valde slinga håret ljusare och blev riktigt njöd! Nu ska jag fixa klart i mitt rum sen tända levande ljus och se en film.






Wrecking ball

 
 
Ny favorit låt
 
 

We all start as strangers



Hela helgen blev en lugn helg, men idag ville jag hitta på något annat så jag och Erika var på fynda där jag köpte smink från elf och några saker till rummet. Riktigt njöd faktiskt, nu ska jag hem och laga soppa sedan får jag städa rummet

RSS 2.0