La familia

dagen spenderades med min familj. Vi tog oss ner på golfbanan och gick en lång promenad med hunden och spelade också. Sjukt underbart! Otroligt fint var de med! Älskar hitta på något med familjen när jag är ledig. Har nyss tagit en go dusch och nu ska jag spela sims och sedan se true blood. Jobbar imorgon så blir tidigt att sova för min del!
















New In





Gårdagens mini shopping. Köpte vad Jag behövde men kunde inte låta bli köpa två klockor när priset var 250kr fick med mit två jätte fina hem! Ny bloggdesign kommer ikväll eller någon annan dag, men just nu ska jag kolla på Pretty little liars och mysa. Jobbar imorgon sedan är det mammas födelsedag som ska firas :)

Everything - Ron pope

Sitter just nu på bussen påväg hem från jobbet, jobbade extra idag. Ron pope sprider just nu ljuvliga låtar i hörlurarna. är helt enkelt besatt av honom, hans texter, hans musik. Fantastiskt. Gårdagen igår spenderade jag med mina gamla vänner från klassen. fy vad insåg igår hur mycket gläjde dem sprider. Hela dagen igår var fantastisk. Jag och Erika gick till stan och kollade rean sen gick vi vidare till pia. Vi snackade och sedan mötte vi upp dem andra. Vi åt mat och hade de mysigt i solen. Fick åka hem tidigt igår för jobbade idag. Nu ska jag klicka på replay på Ron popes låt Everything döör så bra!














Glossybox Juli

Denna månadens Glossybox är helt klart den snyggaste lådan som jag fått. Kanske för min favorit färg är blå. Denna lådan ska i allafall pryda mitt rum! Innehållet denna månaden var inte lika överväldigande men de duger; ska börja fixa mig sen ska jag till stan och handla lite









i'm back

har inte bloggat på sjukt länge men jag behövde en paus från bloggen, de kan bli så stressigt när man alltid har tanken att man måste blogga hela tiden. jag hoppas jag kommer blogga lite nu i sommar då jag jobbar ungefär varje dag så kanske jag inte hinner uppdatera hur ofta som helst! :) jag kommer blogga mer när skolan börjar igen. Jag har en ny mobil så det var väl de som drog mig till att blogga igen! Igår var det utomhus bio i stan, jag och mina vänner åkte dit och kollade på filmen hairspray. Det var himla mysigt, skönt hitta på något när man är hemma istället för att dega hemma. Idag ska jag vakna till och äts frukost, sen ska jag städa mitt rum. Ska börja trixa och fixa med blogg designen haha. Sedan ska jag till stan och träffa pia. ska köpa lite saker då jag fått min lön :) Kanske till och med springer ner till stranden en stund







RSS 2.0